Tietosuoja

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä sinulta minkäänlaista rekisteröitymistä. Tilauksen teon yhteydessä se on kuitenkin tulevan kaupankäynnin helpottamiseksi mahdollista. 

Yksityisyys ja tietosuoja

Apukaupan asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Apukauppa ei myöskään koskaan pyydä tai tallenna kuluttajan pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja.

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste: 


Rekisterin pitäjä
APUKAUPPA (y-tunnus: 11255965)
www.apukauppa.fi

Osoite
Ranta-Hyrkkäläntie 5 37500 Lempäälä

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Eeva Laakso
Puhelin: 040-5549788
Sähköposti: info@apukauppa.fi

Rekisterin nimi
Apukauppa asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö on rekisteröitynyt Apukaupan asiakkaaksi tai ostanut yritykseltä tavaraa tai palveluja.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Apukaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Apukaupan toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Apukaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun info@apukauppa.fi

Rekisterin sisältämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Henkilön syntymäaika

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta Apukaupan ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee Capnova Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Tekniikka ja tietoturva
Kaikki verkkokaupassa käsitelty tieto on yleisten standardien mukaan suojattu. Ulkopuoliset eivät pääse verkkokaupan tai siihen yhteydessä olevien muiden järjestelmien tietoihin käsiksi.

Henkilö- ja maksutiedot
Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

Cookiet eli evästeet
Verkkokauppa käyttää järjestelmässään cookieita eli ns. evästeitä. Evästeiden (cookies) käyttö tulee olla sallittuna internet-selaimesta, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Evästeiden avulla varmistamme yksityisyydensuojan ja tietoturvallisen ostotapahtuman. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkkokauppaa käytetään.